יש לי שתי קישריות בבלוטת מגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/03/2017 | 19:15 | מאת: אתי

לאחר ניתוח חצי בלוטת מגן אונה שמאלית עקב גידול פפילרי ופקולרי במקומה האנטומי הודגמו שתי קישריות בגודל 0.6 ס'מ ובאונה הימנית לא מוגדלת לא הומוגנית עם קישרית באקוגנית בגודל עד 0.8 ס'מ ועם קישרית ציסטית קטנה ובבדיקת דם תירוגלובין תוצאה 9.53 ותירוגלובין Ab תוצאה 20 ערך TG עלול להיות מופחת ב תודה

שלום רב, ממליץ בדיקת US איכותי ובהנחיית US ניקור של הגושים במידה ונראים לרופא הבודק חשודים. ניתן להיעשות במרפאתינו באסותא. התשובות הראשוניות במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

01/04/2017 | 20:21 | מאת: אתי בנישו

האולטרסאונד בוצע לאחר ניתוח חצי בלוטה וזהו התוצאות ששלחתי לך דוקטור. לפני הניתוח היה קישרית של 1 סמ' בתוך הבלוטה השמאלית שהוצאה בניתוח וקישרית 8 ממ' היה בבלוטה הימנית ועכשיו באולטרסאונד החדש לאחר הניתוח במקומה האנטומי של החצי בלוטה שהוצאה נוספו 2 קישריות בגודל 6 ממ' שאלתי האם הקישריות שנוספו לאחר הניתוח יכולות להיות גם סרטניות

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)