בדיקת US שערכתי אתמו

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/03/2017 | 20:10 | מאת: אבי

אשמח לדעת במה הדברים אמורים: א ימנית 2.3 1.3 א שמאלית 1.7 1.5 איסטומוס לא מעובה אונה ימנית כמעט כולה תפוסה על ידי ממצא נודולרי בגודל 2.9 3.5 4.7 ס"מ, עם אזורים נמקיים בקוטר עד כ 2.4 סמ באונה השמאלית הודגמה קשרית זהירה בקוטר 0.3 סמ בשרשרת צווארית ימנית, הודגמו מספר בלוטות לימפה באורך 1.9 סמ, בעלות מבנה וזרימה תקינים, לא נצפו בלוטות בשרשרת צווארית שמאלית ל אודה מאוד על תשובתך

שלום רב, הממצא מחייה בהמשך בירור שכולל בדיקת רופא אאג וכן US וביופסיה. מומלץ לביצוע במקום איכותי עם פתולוג שנוכח בבדיקה (כגון במרפאתינו באסותא). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)