אולטרסאונד צוואר-מה זה אומר ?

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/03/2017 | 15:28 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 37 עשיתי אולטרסאונד צוואר לאחר שהתלוננתי על אי נוחות בגרון. בדיקת אף אוזן גרון תקינה . בתשובה כתוב איסטמוס-ברוחב 0.2 ס"מ מרקמו הומוגני, אונה ימנית-קוטר AP 1.1 ס"מ אינה מוגדלת מרקמה הומוגני, אונה שמאלית-קוטר AP 1.2 ס"מ אינה מוגדלת מרקמה הומוגני . מה זה אומר ? תודה .

שלום רב, נשמע תקין. ממליץ לחזור לרופא המטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)