גוש קשה ונייד מעל עצם הבריח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

27/02/2017 | 10:22 | מאת: צעיר 29

שלום דר לפני שלוש שנים התחילו אצלי קליקים בגרון בזמן בליעה עשיתי סיטי ואולטראסאונד צוואר יצא תקין אני עדיין חי עם זה ולא נעשה עוד בירור שיעול לפני 4 חודשים סיטי חזה בירור השיעול הבדיקה יצאה תקינה לפני שנה אני מרגיש גוש מעל עצם הבריח נשלחתי לבדיקת אולטראסאונד (נמצא גוש שומני באיזור הנמוש על ידי הנבדק בגודל 0.7 ללא הסתידות וללא זרימת דם ) איך הרופא הבודק קבע שזה שומני ? ולא משהו אחר ! והאם יש צורך בניקור הגוש בשביל לוודא שהגוש הוא לא ממאיר . חשוב לציין לאחרונה זיעת לילה שלפעמים אני קם ומחליף בגדים בלילה קורה בשבוע פעמים שלוש . איך אני מתקדם מפה בשביל לפסול מחלה קשה אשמח לעזרה בבקשה תודה

שלום רב, נשמע לא מדאיג. לרופא משפחה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)