בבקשה תעזור לי זה דחוף

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/02/2017 | 22:50 | מאת: שרון

דוקטור זאת שוב אני אני בת 24 אני יודעת שזה לא ממש מתאים לכאן אבל אין לי דרך לברר אני כבר תקופה מרגישה גירוי בגרון שגורם לשיעול כזה וכאב בצד הצאוור והגרון שמאל שאני נוגעת זה נדמה לי השריר שם העצמות יותר נוקשות יש לי בחילות שהולכות ובאות ואני בשיא החרדות סבתא שלי בת 72 גילו לה את המחלה במעי הגס ובאינטרנט אומרים שזה גנטי וכל זה אני ממש מפחדת יש לי כל מיני תחושות וכאבים האם סרטן המעי הגס הגיוני בגיל צעיר?? שיש רק מקרה אחד במשפחה שזה סבתא בת 72? לזה מתכוונים שאומרים שזה תורשתי וגנטי שאומרים סיפור משפחתי? סבא שלי בגיל 70 פלוס גם נפטר מסרטן ריאות ודוד שלי שהיה בן 60 פלוס נפטר מסרטן כבד אם אני לא טועה וסבתא עכשיו חולה במעי הגס אני בחרדות קשות.. ואני כבר תקופה ארוכה בפחד שמשהו לא בסדר אצלי בגרון בצאוור.. הבחילות האלה והגירוי בגרון זה מסמן מחלה? אני ממש ממש מפחדת תעזור לי בבקשה

שלום רב, ההיסטריה לא תעזור וגם לא ייעוץ אינטרנטי. עלייך להגיע לרופא המשפחה שיחליט אם יש מה לבדוק (בדיקת אאג ואולי US). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

07/02/2021 | 00:32 | מאת: שחר

האם זה נכון???זה היה גידול בסוף?? אני מפחדת גם לי יש גירוי כזה

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)