תוצאות אולטרסאנד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/01/2017 | 12:32 | מאת: ghhbh

לאחר שלפני חצי שנה נמצא קשרית הדי בצד שמאל 0.9 סמ.. נשלחתי לאולטראסנד נוסף שממצאיו: אסתמוס ואונות של בלוטת התריס לא מוגדלות במרקם בלתי אחיד דל הדי. באונה שמאלית הודגמה קשרית הדי בגודל 0,9- ס"מ. בהשוואה עם בדיקה קודמת מ 13.06.16- ללא שינויים מהותיים. לא הודגמו בלוטת לימפה מוגדלות בצדדי הצוואר. האם הכל תקין? תודה מראש

שלום רב, נשמע תקין. למעקב אנדוקרינולוגי. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)