בירור בלוטת התריס בבדיקת US

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/01/2017 | 23:12 | מאת: ענת

בבקשה אם אפשר לקבל הסבר על התוצאה של הus מ12/2016 אונה שמאלית:בגודל 2.3*1.7*4.5 ס"מ עם מרקם בלתי אחיד הודגם נגע שולט בקוטר 2.7 ס"מ בחלק האחורי של האונה RITADS 3 הודעמו נגעים קטנים יותר האונה. לא הודגמו הסתיידויות פתולוגיות. איסטמטס בעובי תקין בלוטת רוק תת לסתיות ופרוטיס תקינות דו"צ בלוטות לימפה לא הודגמו בלוטות מוגדלות פטולוגיות בצוואר לסיכום - גוייטר רב מוקדי - ידוע וללא שינוי המותי בהשוואה לבדיקה הקודמת שברשותנו מ 2014 תודה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. הנגע הדומיננטי נראה שפיר אך בגודל זה מומלץ ניקור שלו לביופסיה. בהנחה ותקין- למעקב ע"י אנדוקרינולוג. ניתן לבצע את הניקור במרפאתינו באסותא (03-7645464) עם זמינות מהירה, איכות גבוהה והתוצאות הראשוניות במקום. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)