שריר בצד הרגל מעל הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/10/2012 | 22:32 | מאת: אורן

שלום ד''ר, שמי אורן ואשמח אם תוכל לעזור לי עם בעיה שיש לי כבר מספר שנים, אני בן 25 ולפני קצת יותר מ6 שנים במהלך אחת הריצות הראשונות בצבא בטירונות הרגשתי עקיצה במקום נקודתי בירך, בצד הרגל בערך 15 ס''מ מעל הברך, עקיצה לא כואבת במיוחד, כמו של דבורה אולי קצת יותר, אך זו לא הפריעה לי לתפקוד היומיומי והספורטיבי מעבר להצקה קבועה. בהתייעצות עם אורטופדים במהלך השירות הצבאי נאמר לי שזה פגיעה עצבית וזה יעבור, אך זה לא עבר ונשאר בגדר אזור שמרגיש לא טבעי וכואב בכל מיני מצבים של מנוחה, או של קבלת מכה גם לא חזקה במיוחד, יש לציין שבמהלך פעילות ספורטיבית אין זה כואב או מגביל אותי ואפילו הכאב הוא בד''כ במנוחה ולא בפעילות. בזמן האחרון (שנה אחרונה) התגבר הכאב והאי נוחות והלכתי לאורטופד שהפנה אותי לבדיקת e.m.g, שהסירה את החשש שלו מדלקת שיש לי בעצב אך הפתרון שלו הוא בדיקות נוספות בצורת צילום, אולטרסאונד ומיפוי עצמות, שאלתי היא האם יש פתרון נוסף ואולי סופי לפתרון הבעיה? אציין שאת רוב היום אני מבלה במצבי מנוחה פיזית, אני לומד וגם בעבודה אני יושב, והפעילות הספורטיבית שלי מסתכמת במעט אופניים מדי יום, וכפעם בשלושה שבועות ריצה של מספר קילומטרים. אודה לך אם תוכל להתייחס לבעייתי.

שלום רב לפי מה שאתה מציין אתה עובר בירור אצל אורטופד אשר בדק אותך , מי שבדק אותך ידע לכוון אותך ,ממה שכתבת אין לי אפשרות לדעת במה מדובר בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים