פענוח אמ.אר.אי ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/07/2012 | 19:03 | מאת: יפעת

בת 57. לפני 13 שנה עברתי אורטוסקופיה בברך ימין= קרעתי את המיניסקוס. עכשיו, כעבור 13 שנה אותו ברך התחילה להתנפח במצב בינוני-קל, מרגישה כבדות ברגל, לפני חודשיים מאד כאבה, קיבלתי ארקוקסיה 90 והכאבים חלפו. עדיין הברך נפוחה ומרגישה כבדות. עשיתי גם פזיוטרפיה.תוצאת MRI הוא: בסיכום: ללא ממצא פתולוגי ברור. דלדול שרירים ורושם לשינויים בצקתיים בשומן התת עורי ברקמות הרכות. אזור קטן מאוד של אי סדירות בסחוס בטיביה הלטרלית, ללא הדקקות של הסחוס. ציסטה ע"ש בייקר קטנה. מה דעתך על הנ"ל. הרבה הרבה תודה.

שלום רב לא ניתן לענות על שאלתך מבלי בדיקה פיסיקלית וקבלת היסטוריה רפואית מלאה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים