ארתרסקופיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/05/2012 | 03:14 | מאת: נאור

שלום רב. אני בן 21 עומד ומשרת בצבא יותר משנה וחצי יש לי כאבים בברכיים(כתוצאה מכדורגל מקצועני ששיחקתי בעבר והעבודה שלי כיום כמלצר) כאבים בשתי הפיקות בשני הברכיים ימין ושמאל יותר בימין הייתי צריך לעבור לפני שנה וחצי ניתוח ארתרוסקופיה ולבסוף המנתח החליט שלא צריך,הכאבים הלכו והחמירו עם הזמן ורק עם כדורים שאני לוקח ARCOXIA זה לא כואב לי. בUS שעשיתי לפני שבוע זה התוצאות אני כותב רק מה שלא תקין: נבדקה ברן ימין+שמאל SUPRAPTELLAR BURSA: מימין הודגם בוריסטיס. משמאל הודגם בורסיטיס קל ששאלתי את אותו בנאדם שעשה לי תצילום הוא אמר שזה כנראה לחץ של המיניסקוס שגורם למים בברך ויש לשקול ניתוח ארתרוסקופיה ? מה לדעתך?

שלום רב סינוסיטיס ובורסטיס- הכוונה לדלקות מקומיות של מעטפת הברך(סינוביאום), ודלקת של סטרוקטורה שנקרית בורסה-שתפקידה הוא להחליק את תנועות הברך הטיפול בדרך כלל הינו טיפול לא ניתוחי נראה לי לנכון לכוון אותך לבדיקה אצל אורתופד צבאי, אני בטוח שיוכל הוא לעזור לך, האורתופד בצבא יוכל על פי הבדיקה לכוון אותך לבדיקות התאימות, ולתכנן את הטיפול ואם יש צורך אף להפנות אותך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים