כאבים שוק

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/04/2012 | 10:38 | מאת: בתיה

בן75 משותק חצי גוף רגל ויד כ20 שנה עקב אירוע מוחי בחודשים האחרונים יש לי כאבים בשוק ברגל שלא משותקת וקשה לי ללכת ןסובל מכאבים חזקים רק בזמן מנוחה שאני שוכב הכאבים עוברים שאני מתחיל ללכת אם חוזרים הלכתי לאורטופד נתנו לי כדור נגד כאב ולא עוזר אמרו ליהסתידות לאן אני צריך ללכת כדי לפתור את בעיה ומה לעשות

שלום רב בכדי לענות לשאלותיך יש צורך בבדיקה רפואית ועיון בצילומים . כאבים בשוק יכולים להיות כאבים מוקרנים מהברך או הגב, יכולים להיות עקב בעיה בכלי דם , עקב דלקת בגידים ועוד סיבות רבות בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים