החלפת ברך בשיטת סיגנצר התאמה אישית

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/03/2012 | 11:19 | מאת: מירב

שלום, אימי הופנתה לביצוע סריקת סיטי בפרוטוקול "ביומט סיגנצר",או משהו כזה,זה כתוב באנגלית אז יכול להיות שאני קצת טועה באותיות, בכל אופן הייתי שמחה לדעת קצת יותר על המשמעות של זה ובכלל קצת יותר מידע על שיטה זו, הרופא טען שהיא המתקדמת בתחום ומבטיחה תוצאות טובות אך אימי מפאת גילה לא באמת הבינה את רוב ההסברים שקיבלה. תודה מירב

שלום רב מדובר בהחלפת ברך מותאמת אישית ניתן להתעדכן במאמר בקישורים הבאים http://www.drbender.co.il/articles/69-advantages-new-method אנטומיה של מפרק הברך שונה מאדם לאדם , מכשור מותאם אישית מאפשר החלפת מפרק ברך מדויקת יותר המותאמת אישית בהתייחס לאנטומיה הספציפית של המנותח. ברך מותאמת אישית מאפשרת למנתח תכנון על מודל תלת ממדי המשרטט את המפרק והשינויים בו בצורה מדויקת .סריקת הברך מועברת לחברה המייצרת את המשתלים לברך וכך נבנה מודל וירטואלי של הברך בתלת ממד.ההדמיה התלת ממדית והמודל הוירטואלי נותנים הערכה מדויקת של ציר הברך, והערכה של מידת השינויים במפרק. בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים