ניתוח ארתרוסקופיה ו MRI

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

01/01/2012 | 09:44 | מאת: דני

שלום, עד גיל 17(היום אני בן 20) שיחקתי כדורגל באופן דיי מקצועני וסובבתי את הברך בצורה רצינית, עשיתי רנטגנים ואולטרא סאונד בזמנו שלא הצביעו על שום דבר משמעותי אלא רק מתיחה דיי רצינית של הרצועה הצדדית בברך. ועברתי טיפול תרופתי ועשיתי פיזיותרפיה כלום לא עזר. ניתוח ארתרוסקופיה עלה בזמנו אבל בגלל הגיל משום מה לא רצו לעשותו, כשני עושה פעיולות ספורטיבית שהיא לא ריצה אלא משחק כדורגל או כדורסל אני מרגיש את הברך יוצאת ממקומה וכמה ימים אחרי המקרה אני מתקשה ללכת. אני בטוח שיש איזה שהיא בעיה במניסקוס או בסחוס בברך , ואני גם מרגיש כאב עצום בכל פעם שאני כורע על הברכיים, ואני בצבא כרגע. השאלה שלי סוף סוף היא אם בדיקת MRI תוכל להבחן מה היא הבעיה המדויקת ומה הסיכויים לעשות ארתרוסקופיה בעקבות כך והאם זה כדאי בכלל?

שלום רב נראה לי לנכון לכוון אותך לבדיקה אצל אורתופד צבאי, אני בטוח שיוכל הוא לעזור לך, האורתופד בצבא יוכל על פי הבדיקה לכוון אותך לבדיקות ההדמיה ולתכנן את הטיפול ואם יש צורך אף להפנות אותך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים