כאבי ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/11/2011 | 18:16 | מאת: בילי

שלום, מזה כמה חודשים יש לי כאבים בברך בעת ישיבה וקימה ובצד ימין של השוק לאורך היום . באולטרסאונד נמצא כי יש דלקת ,נוזלים בברך וציסטה עש בייקר. קיבלתי ארקוקסיה במשך 10 ימים ולאחר שחלה הטבה קלה ניתן לי שוב סידרה של 10 ימים כדורים מאותה משפחה (שכחתי את שמם) ותומך ברך . העניין הוא שחל שיפור בכאבים אבל הם לא פסקו.בעיקר הכאב בצד השוק . רופא מומחה אמר שהציסטה לא מחלימה והוא ממליץ על מדרסים ומגהגלופלקס כיצד מתמודדים עם הכאבים והקושי בעת הישיבה /קימה . טאודה לעזרתך

שלום רב מה האבחנה שבעטיה הומלץ לך הטיפול?, (מדרסים ומגהגלופלקס) בברכה ד"ר בנימין בנדר

16/11/2011 | 09:26 | מאת: בילי

לצערי גם המומחה לא אמר מעבר לזה שהכאבים כפי הנראה מהציסטה וזה המצב ולא בהכרח עובר .

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים