דחיית שתל מפרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/10/2011 | 07:49 | מאת: נילי דיסקין. רמת השרון

שלום. בתחילת יולי עברתי ניתוח של החלפת מפרק ירך שמאל. הניתוח נעשה באופן פרטי, ועם שתל "הכי טוב" שקיים.(קרמי) אני סובלת מאוסטאוארטריטיס. כרגע כאבים בהרבה מפרקים (כתף ימין, שמאל, מפרק ירך ימין ועוד אבל לא בכל המפרקים) למעשה המקום היחידי שלא כואב זה הפרק המושתל בירך שמאל. האם אלה יכולים להיות סימני דחייה? תודה. נילי.

שלום רב החלפת מפרק נעשית לשם איכות חיים-הקלה בכאבים ושיפור בתפקוד המפרק החלפה של מפרק- צריכה להביא את החולה במצב האידיאלי לאחר הניתוח למצב שבו אין כמעט כאבים, וישנם טווחי תנועה טובים ממה שכתבת נראה והניתוח הצליח מאוד מכיוון שאין את סובלת מכאבים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים