כאבים בברך - האם פיזיותרפיה יכולה לעזור?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/09/2011 | 18:20 | מאת: אברהם

פתאום, באמצע החיים, ניסיתי להתחיל לרוץ באופן סדיר ומייד הרגשתי כאבים בברך, כאב בצידי הברך וקושי לכופף את הרגל .לציין שאני רוכב על אופני שטח בקביעות והברך כלל לא כואבת לא במהלך הרכיבה ולא לאחריה - ריצה והליכות ארוכות - כואב. תוצאות MRI קרע אלכסוני בהיקף הקרן האחורית של המיניסקוס המדיאלי ציסטה פופליטיאלית בקוטר 2.4 ס"מ בנישור הצדדי פנימי בצקת לשדית פוקלית תת-קורטיקלית בהיקף האספקט התיכון (יתכן קונטוזיה לשדית שרידנית) (לטרלי-תקין, סחוס פרקי-תקין, מנגנון מיישר - תקין) הרופא אומר - לנתח האומנם? אנא עזרו לי להחליט אם אכן צריך ניתוח - האם פיזיוטרפיה תפתור את הבעיה לתמיד? לזמן קצר? או שכדאי בעזרת ניתוח לסיים את הפרשה? האם תסתיים הפרשה באמת ע"י ניתוח תודה - המתלבט

שלום רב החלטה לגבי ניתוח או טיפול שמרני נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה, ועיון בבדיקות ההדמיה בכל אופן תמיד צריך להתחיל בטיפול שמרני-לא ניתוחי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים