שיטת אורוטוקין במקום ניתוח החלפת ברך בהתאמה אישית

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/09/2011 | 14:12 | מאת: meri

אני בת 52 שבוע לפני ניתוח החלפת ברך האם ניתן להמנע מניתוח ע"י טיפול בשיטת אורוטוקין או לפחות לדחות ? -תודה

שלום רב אורטוקין אינו מייועד לשלבים הסופיים/המתקדמים של שחיקת הברך בהתאם לממצאי הבדיקה הפיסקלית והצילומים ניתן להעריך את שלב השחיקה בברך ועל ידי כך להמליץ על הטיפול הנכון o אורטוקין היא שיטת טיפול חדשה באוסטאוארטריטיס, הטיפול הוא טיפול ביולוגי-טבעי, מחומרים המופקים מגוף החולה עצמו. הטכנולוגיה החדשה כוללת לקיחת דם פשוטה. מהדם הנלקח מופק סרום (נסיוב) המכיל חלבונים שונים אשר מטרתם לעצור ולרפא את תהליך השחיקה. החלבונים מוזרקים למפרק. בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים