כאבים עזים!! בירך - לא ניתן לנתח כרגע בשל קריש דם

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

28/12/2010 | 11:30 | מאת: Leo

00000000542555814שלום רב - בקצרה הסיפור הוא כדילהלן: אבי סובל משחיקת סחוס בירך ואמור היה לעבור ניתוח להחלפת מפרק הירך. בבדיקות לפני הניתוח גילו אנמיה (אמוגלובין 9~) ואושפז בעקבות זה לסרוגין כחודשיים אך לא גילו את מקור האנמיה. ימים לפני שחרורו - גילו קריש דם בוריד באזור הירך (לפי הרופאים נבע מחוסר תנועה בזמן זה) דבר שדחה את הניתוח בכחצי שנה לאור הסיכון (מקבל כרגע קומידין מדי יום). כבר חודש הוא בבית אך הכאבים שיש לו כל כל חזקים ואינו מחזיק מעמד. לפי הרופאים הוא אמור להמתין 5 חודשים נוספים לניתו ואנו חסרי אונים לאור הכאבים הבלתי ניתנים לתיאור מהם הו סובל - אודה לך לגל מידע שלדעתך יכול לסייע - ללא תלות בעלות / זמו / השקעה ומאמץ הדרוש בכדי לעזור לו. תודה רבה - לאו

שלום רב ברגע שההחלטה על ניתוח התקבלה יש צורך להקל על הכאבים לכאבים בירך מתווספים הכאבים כתוצאה מהפקקת בוריד ככל הנראה אופציה פחות אופטימלית היא להכניס פילטר לוריד הראשי המנקז את זרימת הדם מהגפיים התחתונות בכדי למנוע מהקריש להגיע לריאות ולאחר מכן לעבור ניתוח החלפת מפרק ירך אופציה יותר אופטימלית היא הפניה למרפאת כאב במסגרת הקופה וטיפול אלטרנטיבי כגון דיקור סיני לשליטה על כאבים ניתן להזריק לתוך המפרק הוא מסביב למפרק להקל על הכאבים , וניתן לנסות מדבקות עוריות לשחרור קבוע של תרופות נוגדות כאבים , בנוסף לתרופות פומיות(דרך הפה) של תרופות נגד כאבים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים