ניתוח ארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/09/2016 | 06:06 | מאת: יוסי

שלום שמי יוסי ועשיתי ניתוח לקרע במניסקוס ו במהלך הניתוח התגלה שכנראה יש לי נזק הסחוס דרגה 3 והומלץ לי על זריקה שעולה 3000 שקלים אחרי הניתוח רגל אחת מתישרת רגיל והרגל השניה לא יכולה להתישר יש מאין מ שהוא שעוצר אותה ומלווה עדיין בכאבי תופת אני מקבל פרקוסט 10 וטרמדקס 100 וברקסין איך אני יכול להיפטר מהכאבים הנוראים האלה וגם להפטר מכול הכדורים שאני מקבל ו השאלה עקב הכאב הניתוח לא עזר? יש להדגיש שאני בן 28 עם עודף משקל אשמח לתשובה תודה מראש

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בצילומים סחוס הינו דמוי זכוכית המצפה את קצה העצמות, קצה העצמות שבו נפגשות שתי עצמות וישנו תנועה נקרא מפרק , סדקים בסחוס לכל עוביו הינו נזק נקודתי בסחוס , נקודתי ולא כולל ניתן למיין את הפגיעות בסחוסי הברך לכמה דרגות דרגה 0 סחוס נורמלי ובריא דרגה 1 לסחוס ישנם נקודות רכות או שלפוחית דרגה 2 קרעים שוליים הנראים בסחוס דרגה 3 לממצאים ישנם בקיעים עמוקים(יותר מ 50% משכבת הסחוס) דרגה 4 הקרעים בסחוס חושפים את העצם ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה זריקות למפרקים נקבעות בהתאם לממצאים באם מדובר בדלקות סביב מפרק אזי עדיף להזריק PRP , באם מדובר בשחיקה של סחוס המפרק אזי מומלץ להזריקה חומצה היאלורינית, אורטוקין תאי גזע ו PRP ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים