כאבים בברך שלא חולפים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/07/2016 | 12:07 | מאת: חן

שלום, מזה למעלה משבוע אני סובל בכאבים בברך ימין שמקרינים לשוק הקדמי. הכאבים החלו לאחר ריצה. לפני כשנה סבלתי מכאבים באותה ברך, הלכתי לאורטופד ברך שאבחן דלקת ועם טיפול תרופתי, הכאבים חלפו בהדרגה. הפעם הלכתי לפני 5 ימים לאורטופד, שעשה לי רנטגן בו הכל היה תקין, נתן את אותו טיפול תרופתי שגם עזר לי לפני שנה- XSEFO8 וחבישה אלסטית. מאז אין שום שיפור, הכאב נמשך כל הזמן, גם במנוחה. הדבר היחיד שקצת מקל זה משככי כאבים (נורופן). יש לי תור לאורטופד ברך בעוד יומיים, אבל אני חושש שיפנה אותי להמשך צילומים ושהעניין רק ימשך עוד זמן. בינתיים אני עם כאבים ובקושי עומד על הרגליים. מה אפשר לעשות? האם יש טעם ללכת למיון?

שלום רב ממה שכתבת לט ניתן להגיע לאבחנה אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה אם צריך כאבים בשוק לאחר ריצה יכולים להיות משברי מאמץ, יכולים להיות דלקות , קרעים בגידים וכולי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים