כאב ברכיים בעקבות ריקוד ללא נעליים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/03/2016 | 19:20 | מאת: ורדה

אני בת 59 לני כשנתיים בעקבות כאבים בצד החיצוני של ברך שמאל אובחנתי כסובלת מאוסטרטיטיסץ עשיתי טיפולי פיזיוטרפיה, אימוני כושר ונעלי אפוס והכאים חלפו. לפני כשבועיים בזמן ריקוד חשתי כאבים בברך.ושוב עשיתי טיפולי פיזיוטרפיה, תרגילים במייםץ יש הטבה רצינית אבל עדיין יש כאבים בהליכה ובכיפוף הברך . צלום רנטגן - הפרק נראה תקין עם מרווח וגבולות עצמות תקינים - מה זה אומר ? האם יש לצפות להיעלמות הכאב עם הזמ ?

שלום רב אוסטאוארטירטיס הם שינויים ארטריטיים או ניווניים משמעם שינויים שחיתקיים , ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג צילומים אני נוטה לשפוט בעצמי, צילומים יש לבצע בעמידה בנשיאת משקל בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים