כאב בברך שלא עובר

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/01/2014 | 17:04 | מאת: אנונימית

שלום, לפני בערך משהו כמו שלושה שבועות או חודש נפלתי במדרגות וקיבלתי מכה בברק מקצה אחת המדרגות. ניהיה לי שטף דם והמכה מאוד כאבה לי וכל נגיעה הכי קטנה בה הכאיבה מאוד. השטף דם כבר נעלם אבל כל פעם שהברך שלי נוגעת במשהו באיזשהי תנופה ממש קטנה היא כואבת לי ממש חזק

שלום רב אבחנות וחוות דעת באורטופדיה ניתנות לאחר היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בצילומים, יכול להיות ומדובר אצלך בדבר מה חולף אשר קורה לאחר חבלה כזו או אחרת , באם הבעיה נמשכת מומלצץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים