כאב מאחורי ברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/10/2013 | 19:49 | מאת: מתגייס

שלום כבר חודש שיש לי כאב בחלק האחורי של ברך ימין, הלכתי לאורטופד שבדק ולא מצא כלום, צילום רנטגן תקין אולטראסאונד ברך תקין לחלוטין, בדיקות דם תקינות, אין נפיחות אין הגבלת תנועה אין רגישות, ממה זה יכול להיגרם? זה נשמע כמו דלקת? כמו קרע? הוא שיחרר אותי ואמר לי להמשיך עם האיבופן 400, ולפנות לרופא משפחה אם ממשיך, אני מתגייס בקרוב וחייב פתרון..

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה החלטה לגבי אפשרות של אבחנה וטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים