בעיות ברכיים לא מאובחנות

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/10/2013 | 11:06 | מאת: גיל

שלום, יש לי כאבי ברכיים אחרי ריצה או הליכה ממושכת (בעיקר על שבילי חצץ) ונבדקתי אצל אורתופד. עשיתי MRI אך הרופא לא ראה בעיה כלשהי ואמר שהכל נראה תקין. הכאבים עדיין קיימים ורציתי לדעת האם מדרסים יכולים לעזור למקרים כאלו ואם כן איזה סוג מדרסים? תודה!

שלום רב אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה לפי מה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים