דלקות חוזרות, כאבים בכפות רגליים - wizeguy

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/08/2013 | 17:36 | מאת: Wizeguy

שלום, עברתי גיל 40, כבר יותר מ 10 שנים שסובל מכאבי ברכיים. כנראה כתוצאה מפעילות גופנית אינטנסיבית (התעמלות) נראה שיש דלקות חוזרות בברכיים. כמוכן סיבולת נמוכה בעמידה על כפות הרגליים ובהליכה. ניסיתי מגה גלופלקס, לקחתי שמן דגים, וגם תרופות כימיות להורדת דלקות. ביקרתי אצל טובי האורטופדים, ועשיתי לא מעט פיזיוטרפיות. יש כאבים בברכיים אפילו בזמן ישיבה, ומתגבר בסיכול רגל על רגל. 1) האם ידוע לך על צמחי מרפא שמסייעים בהורדת דלקות? 2) האם כפות הרגליים כואבות בגלל דלקות בברכיים ? תודה

שלום רב א- בנוגע לצמחים יש לשאול את המתמחים בתחום כגון נטורופט ב- אבחנה והמלצות לטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים