כאבי ברכים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/07/2013 | 09:58 | מאת: שרון

אני בחורה צעירה וספורטיבית. לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה בה יוצא לי לעלות הרבה במדרגות, בבוקר בצהרים ועד הרגע שאני הולכת בממוצע עליתי כמות מדרגות ששוות למשהו כמו 20 קומות. 3 שבועות אחרי אני מרגישה כאבים בברכים, האם יכול להיות שהגוף מתרגל למצב החדש? או אולי למרות שאני כן עושה ספורט כמו אופניים יוגה ופילאטיס המדרגות הם מאמץ גדול מידי בשבילי?

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להסיק אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים