כאב בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/06/2013 | 13:51 | מאת: דני

אני בחור צעיר (25) וסובל בימים האחרונים מכאב בחלק העליון של הברך, אשר מחמיר בכיפוף ואחרי ישיבה ממושכת וקימה לעמידה כואבים גם כן. לא זכורה לי חבלה לברך, אלא זה פשוט התחיל. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות בנדון?

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה, בספק רב יכול להיות ומדובר בדלקת באחת מסטרוקטורות הברך אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים