כאבים וברך חמה לאחר החלפת מפרק TKR

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

28/05/2013 | 12:27 | מאת: שוקי

לאחר שעברתי החלפה מלאה לפני 7 חודשים , הברך עדיין "חמימה" (יותר מהשנייה), מתהלך בעזרת קב.בצילום - "הכל במקום" !. הכאבים שהיו לי לפני הניתוח שבו ב"קטן" כלומר שאם לפני היו הכאבים 9 בסולם 10 היום זה 3 בסולם 10. שאלתי : האם יש ליטול כדורים (באופן זמני) אנטי דלקטיים (כמו ארקוקסיה/סלקוקס) והאם כדאי לשוב ולשים את "תומך הברך" (גנוטריין) ?

שלום רב המלצות לטיפול ואבחנות באורתופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה , נראה לי לנכון להפנות אותך לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים