כאבי ברכיים מזה כחצי שנה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/05/2013 | 22:26 | מאת: ל.ל

ד"ר יקר, אני בן 35 ללא בעיות רפואיות מיוחדות.לפני כשנה התחילו לי כאבים בשני הברכיים. הכאבים התחילו חודש אחרי שהתחלתי לרכב על אופניים (3 פעמים בשבוע כשעה). הרכיים מתנפחות מידי פעם בעיקר אחרי מאמץ. בבדיקת MRI לא התגלה דבר, פיזיו לא עזרה,אני הולך עם ברכיות שמקלות מאד על הכאב. הבירכיים כואבות בתנועה, אני מרגיש כמו חלודה ותיקים בברך, ממש שומעים חריקות. הד"ר שאני מטופל אצלו, לא ממש בדק אותי פיזית אלא שלח אותי ישר לבדיקה. אני כמוסן שוב צריך לחזור אליו. מה לדעתך בעייתי? :(

21/05/2013 | 23:38 | מאת: ל.ל

שלום רב המלצות לטיפול ואבחנות באורתופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה , לפי מה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים