כאבים בירכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/05/2013 | 11:11 | מאת: מני

בזמן פעילות גופנית כגון טניס, מרגיש כאבים בירכיים בעיקר בימין. מגביל מאד את התנועה.בעבר סבלתי מאישיאס בשני הצדדים.מה הסיבה לכאב ומה עושים?. תודה

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר בדיקה פיסיקלית וקבלת היסטוריה רפואית על סמך מה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , מומלץ אורטופדי כאבי גב תחתון יכולים להקרין למפשעות, לעכוז, ויכולים הם לגרום לחסר תחושה או ירידה בתחושה מסביבי לאגן או הרגליים, על פניו נראה שיש גם צורך בבירור של הגב בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים