זקוק בדחיפות לייעוץ

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/04/2013 | 01:29 | מאת: אורן

אני עוסק בריצה באופן יומיומי. לפני כשנה התגלה לי ציסטה בברך שמאל, המשכתי לרוץ כרגיל עד שלפני חצי שנה נפצעתי ברגל שמאל, ומאז אני לא מסוגל לרוץ, או לשבת זמן רב מבלי שיכאב לי. עשיתי כבר כמה מיפויי עצם, אורטופד אמר לי שהגידול ציסטה מקרין כאבים לרגל ושאני לא יכול לרוץ יותר. יש משהו שאפשר לעשות? אולי ניתוח, או טיפול מיוחד...ריצה זה הדבר שאני הכי אוהב לעשות ואני ממש מתוסכל מזה. אם אפשר לקבל ייעוץ בבקשה זה נורא יעזור לי

שלום רב ממזה שכתבת לא ניתן להבין מהי האבחנה, צסטה בברך יכולה להיות או צסטה ע"ש בייקר או צסטה מניסקיאלית, או צסטה בעצם וכולי , אי לכך אבחנה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים