כאב כרוני בצד החיצוני של הירכים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/08/2018 | 23:52 | מאת: אבי מ

אני בחור בן 39. הכאב החל לפני 15 שנה אחרי מספר שבועות של ריצה. עם השנים הפריע לי יותר או פחות והיום אני מנסה למצוא דרך להפתר מהכאב. כיום מרגיש את הכאב שאני מקרב ברכיים לחזה, כשאני קם מישיבה ולפעמים בהליכה ובספורט. מעסה שטיפל בי אמר שאולי זה tfl כירופרקט שבדק אותי קלינית אמר שמפרק הירך אצלי שקוע וזו בעיה מולדת והריצה רק האיצה את הבעייה. מה הדרך לקבל אבחנה מדוייקת ?

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בצילומים זאת הדרך יכול להיות המון דברים החל מהקרנה מהגב, ועד ל FAI תסמונת התנגשות בין האגן לירך, ועד לדלקות בידגים מסביב למפרק הירך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים