כאבי ברכיים בצד שמאל מאחור

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/04/2018 | 22:41 | מאת: שרה

הנני בת 50 ויש לי כאבים בברך שמאל בעיקר מאחור בערך שבועיים, הכאבים מתחזקים בזמן כיפוף הברך וגם ממעבר של ישיבה להליכה. בזמן הליכה הברך כואבת והולכת בצורה איטית עם מעט צליעה. שנה שעברה היה לי גם כאבים אלו, עשיתי פיזיותרפיה בערך 10 טיפולים כולל חשמל באיזור הכאב וגם תרגילים, זה עזר ועבר לי. רציתי לדעת מדוע זה חזר ומה יש לכם להציע לי שיכאב פחות עד שאלך לאורטופד ופיזיותרפיה. אשמח לתגובה תודה

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה שחיקה של מפרק הברך לרוב באה לידי ביטוי בקימה מישיבה , הליכה למרחקים קושי במדרגות עד לכאבים במנוחה תלוי בדרגת השחיקה ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של ההירך וברך באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות, בכדי לנסות ולשמר את מפרק הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים