כאב צידי פנימי בברך - רגל ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/03/2018 | 22:37 | מאת: אביב

אני בן 31 ולפני חצי שנה חזרתי לרוץ לאחר שנים שלא רצתי. כשהייתי צעיר הייתי מתאמן הרבה. התחלתי בהדרגה, ובחודשיים האחרונים הגעתי לרמה של 3 אימונים בשבוע - ריצה של 10-12 ק״מ בשעה או קצת פחות. לפני שבוע התחיל לי כאב בצד הפנימי של הברך, כלומר בחלק השמאלי של ברך ימין. בזמן ישיבה או שכיבה לא כואב בכלל. גם לא כואב כשאני עושה כיפופים. (עשיתי את המכשיר של הסקי בחדר כושר ולא כאב) מתי כן ? רק כשאני עובר מישיבה להליכה, ורק כשאני מתחיל ללכת. אחרי דקה של הליכה, הכאב פוחת אבל עדיין כואב. אם אני נותן מכה קטנה בצד של הברך - יש כאב. גם בעמידה קצת כאב. מה להערכתך הבעיה ? ומה כדאי לעשות ? לאיזה רופא אני צריך ללכת ? איך מתחילים תהליך של בדיקה ? האם רופא משפחה צריך להפנות אותי ? תודה מראש

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ יעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים