כאבים בברך שבועיים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/03/2018 | 07:54 | מאת: שירן

שלום, אני חודש לאחר לידה ובזמן כיפוף של הברך שאני עולה למיטה לדוגמא יש הרגשה כאילו אני מרגישה סכין לרגל. אין כאבים בזמן ישיבה ושאני בודקת אולי יש משהו בברך נוגעת בה אין שום כאב.אשמח לדעת ממה זה יכול לנבוע? תודה

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה לרוב ללא טראומה או בעיה כלשהי יכול להיות ומודבר בגירוי דלקתי כלשהו בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים