קשיים בהליכה כאבי רגלים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/02/2018 | 09:47 | מאת: אריה

אבי בן 83 לאחר ניתוח מעקפים ליפני כ 2 וחצי עם בעיות סכרת לאחר הליכה של כמה צעדים קשה לו ללכת וצריך הפסקה עקב בעיות ברגלים

שלום רב קושי ללכת יכול להיות עקב בעית כלי דם, מפרקים או בעית גב קלאודיקציה ספינלית או דבית כמו זה נקרא יכול להיות עקב לחץ על היצבים בגב דבר אשר גורם להפרעת התשדורת של העצבים לשרירים וכך לקושי ללכת קלאודיקציה וסקולרית של כלי דם יכול הלהיות עקב הפרעה בזרימת הדם לגפיים שחיקה של מפרקים כמו כן יכול לבוא בתור קושי ללכת בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים