כאבים בברך ימין , בישיבה לא כואב , בשכיבה כואב מאד ולא מאפשר לישון

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/01/2018 | 17:59 | מאת: חני

לאחרונה עשיתי MRI לברך ימין התגלה קרע במניסקוס ושבר זעיר , הרופא המטפל אמר שתוך שישה שבועות השבר יתאחה והכאב יחלוף , שאלתי : בזמן ישיבה אני לא חש בכאב , לעומת זאת כאב בזמן שכיבה שמונע ממני להרדם , מדוע זה קורה ומה מומלץ לקחת כדי להקטין את הכאב .

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה – מומלץ יעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים