שחיקת סחוס בברך כאבי ברך 8 שנים בן 40

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/01/2018 | 18:14 | מאת: דודי

עשיתי בעבר 2 ניתוחים באותה ברך לפני 8 שנים ניתוח OCD וגם קידוחים לפני 4 שנים ניתוח HTO יש לי כאבים חזקים מאוד יש לי שחיקת סחוס 2 עד 3 בחורף כאבי תופת מה לעשות יש לי עוד חודש וחצי בדיקה בבית חולים פעם בשנה שנה שעברה אמר הרופא ארתוסקופיה חוזרת ומנהל מחלקה אמר בנתיים לא צריך כי אמרתי לו מ1 ע10 כואב 5 אם ההיתי אומר 7 או 8 היה אומר ניתוח אם יבטיח שזה ניתוח אחרון אני יעשה האם אני יכול לעשות השתלת סחוס בברך השניה יש אותה בעיה אני רוצה קודם שרגל אחת תיהיה בלי כאבים בברך השניה אני מרגיש כאבים במישמוש ולפעמים נעילות האם יש זריקות שיעזרו קצת זריקה תרנגולת וסטרואדים לא עזרה

שלום רב ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות, לרוב אני מזריק בתחילה חומצה היאלורנית ולאחר מכן את שאר הזריקות כגון PRP ותאי גזע בכדי לנסות ולשמר את מפרק הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים