החדרת מצלמה זעירה וניתוח

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/11/2017 | 17:34 | מאת: דן ג.

שלום . כבר חודשים יש לי כאבים ברך שמאול. עקב רסיסי מתחת בעיניים אסור לי MRI. עשיתי מיפוי עצמות ותוצאה : שחיקה או קרע. כשרכבתי על אופניים 15 ק"מ כל כיוון הכאב עבר לאיזה שבועיים שלושה . השאלה האם מותר להחדיר מצלמה זעירה ובאותה הזדמנות לעשות את הניתוח לפי ההממצעים שיתקבלו במקום ?

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , ארתרוסקופיה הינה החדרת מצלמה זעירה וידית שניה הינה ידית שאיתה עובדים, זהו ניתוח אשר צריך לבצע באינדיקציה הנכונה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים