כאב חד בצד ברך שמאל בכיפוף קיצוני (כריעה לעמידה)

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/07/2017 | 11:52 | מאת: ניסו

שלום רב לאחרונה החל כאב חד בצד שמאל ברך שמאל אני רוכב אופניים באופן תדיר מעל 30 שנה לא באופן קיצוני..תמיד מתון ודואג לא להעמיס על הברכיים. לאחרונה החל כאב "חריף" וחד בעיקר ממצב של כריעה למצב עמידה ,כשהברך בכיפוף של 30 מעלות 40 מעלות ..הכאב מורגש רק בצד שמאל של ברך שמאל בברכה, ניסו

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך יכול להיות ואתה מתאר אולי , דלקת בגיד-רצועה הנקראת ITB http://www.bikeradar.com/road/gear/article/how-to-deal-with-iliotibial-band-syndrome-49364/ כל " בעיה בגוף" יוצרת תגובה דלקתית אשר מטרתה לנסות ולתקן את "הבעיה" בתגובה הדלקתית מפרשים חומרים אשר גורמים לכאבים NSAIDS או שמם האחר תרופות לא סטרואידליות נוגדות דלקת , גם מדכאות את הכאב בנוסף לדלקת, תרופות אלה ניתנות ללקיחה לפרק זמן קצוב סטרואידים-תרופות נוגדות דלקת. זריקות סטרואידים משמשות להקלה זמנית בלבד של כאבים.ודלקת (דיפורספן,דפומדרול, הידרוקורטיזון) יש צורך באבחון האם אין זה כאב מוקרן לדוגמא מהגב טיפולים לדלקת יכולים לנוע בין תרופות, זריקות, רפואה משילמה,, פיזיותרפיה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים