הפסקת שימוש בארטריל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/05/2017 | 08:33 | מאת: אבנר

שלום רב, לפני כשנתיים הובחנה אצלי שחיקת סחוס בברך. מאז אני עושה תרגילים לחיזוק השרירים התומכים בברך וכן לוקח תוסף מזון ארטריל. אין לי כאבי ברכיים. האם אני יכול להפסיק לקחת את תוסף המזון ? תודה, אבנר

שלום רב טיפול תרופתי מומלץ לפהות לרופא האורטופד המטפל אשר רשם לך את המרשם ומכיר את ההיסטוריה הרפואית וממצאי ההדמיה ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים