כאבים חזקים בקרסול מבקשת לדעת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/05/2017 | 23:50 | מאת: כאבים בקרסול רגל ימין

שאלה נוספת יש לי כאב חד כאילו נקעתי את הקרסול ברגל ימין ולא נקעתי אותה אני יכולה תוך כדי עמידה פתאום לתת קפיצה של כאב כאילו נתפס לי הקרסול. עשיתי צילום ומראה שאין שבר או נקע ב 2014 שברתי את הזרת. והכל התאחה בסדר לפי דברי אורטופד. האם הכאב הוא מפיברומיאלגיה שאני סובלת ממנה כבר 3 שנים? האם במיפוי עצמות אפשר לראות יותר מאולטראסאונד וצילום רגילים?

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך מומלץ לפנות למומחה כף רגל בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים