כאב בכיים וקושי לקפל וליישר את הרגל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/04/2017 | 11:55 | מאת: אני

היי, אני בת 27, מתאמנת אימוני כוח כשלוש פעמים בשבוע. לאחרונה החלו לי כאבי ברכיים עזים, כואב לי בעיקר כשאני מבצעת פעלות הדורשות קיפול ויישור של הרגל כמו- ישיבה, עלייה/ ירידה במדרגות וכו'. בזמן האימונים אני לא מרגישה את הברכיים כלל חוץ מהזמנים בהם אני צריכה להתיישב לצורך תרגיל מסויים. הורדתי משקלים באימון אך זה לא עוזר.. הברכיים לא התנפחו או הראו סימנים אחרים. יש צורך באורתופד? יש משהו שניתן לעשות כדי להקל על הכאב? אודה לעזרתך, חג שמח.

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה אם צריך כל " בעיה בגוף" יוצרת תגובה דלקתית אשר מטרתה לנסות ולתקן את "הבעיה" בתגובה הדלקתית מפרשים חומרים אשר גורמים לכאבים NSAIDS או שמם האחר תרופות לא סטרואידליות נוגדות דלקת , גם מדכאות את הכאב בנוסף לדלקת, תרופות אלה ניתנות ללקיחה לפרק זמן קצוב בעיה בגוף יכולה להיות עומס רב מידי על סטורטורה כלשהי בברך , או תנועות לא נכונות לדוגמא , או נזק כלשהו למרכיבי הברך ישנם סוגים שונים של דלקות במפרקים שיכולות להיגרם ממחלות ראומטויות ואז יש צורך בבירור ראומטולוגי דלקות לעיתים יכולות להיות זמן מרב מאוד המלצות האם אצלך ניתן לעסוק בפעילות כלשהי או לבצע דבר מה יכולות להינתן לאחר בדיקה בלבד לדעתי ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים