בצקת ב ACL בברך ימין (אחרי MRI)

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/03/2017 | 23:03 | מאת: לידור

היי דוק , שיחקתי כדורגל ואחרי מאמץ של שעה וחצי משחק הרגשתי כאבים עזים בברך ימין ולא יכולתי ליישר אותה . רק אחרי שבוע הצלחתי חלקית ובהדרגה. נשלחתי לבדיקת MRI וזו התוצאה : הבדיקה בוצעה בטכניקות שונות בשקלול T2, T1 במישור אקסיאלי, סגיטלי וקורונלי. הבדיקה בוצעה לבירור כאבים לאחר משחק כדורגל. חשד לקרע של המניסקוס המדיאלי. ה- ACL בצקתי אך אינו קרוע. .תקינים PCL, MCL, LCL לא נראים קרעים במניסקים. אין כמות חריגה של נוזל בברך. מנגנון האקסטנציה תקין. הסחוסים שמורים. רטינקולום תקין. בסיכום: בצקת של ה- AC כרגע אני יכול ליישר את הרגל אך סובל מכאבים , לא יכול לקפל אותה עד הסוף וכאבים של מתיחה בארבע ראשי ומאחורי הברך. אשמח אם תעזור לי . תודה רבה

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך יש צורך להגיע לאבחנה ועל פי הציע טיפול, על פניו ה MRI נראה תקין אך יש צורך להשוות את הכל לממצאים הפיסיקליים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים