כאבים חזקים בברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/03/2017 | 05:58 | מאת: איטה

שלום רב, אני סובלת מכאבים חזקים בברכיים עד כדי כך שאיני יכולה ללכת.בהליכה אני מתנדנדת מצד לצד מכאבים. מצב שפוגע באיכות החיים שלי ושל המשפחה. עשיתי צילום ואלה התוצאות. אוסטאופניה שינויים AO עם הצרות רווח מפרקי דו צדדי. הרופא נתן לי כדורי אותאפן אך לאחר מספר כדורים קיבלתי כאבי בטן וצרבות חזקים ולכן הפסקתי לקחת אותם. הוא המליץ לי לקחת זריקת קורטיזון. אני עושה התעמלות במים כ 2-3 פעמים בשבוע. מכיון שאני נוסעת עוד 3 שבועות ל-3 שבועות אני מתלבטת אם לעשות זריקת קורטיזון או זריקות כרבולת תרנגולת. מה דעתך ? מחכה לתשובה ASAP. תודה

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך יש טיפולים שונים שניתן לשקול כגון הזרוקת של חומצה היאלורינית, סטראוידים, אורטוקין או הזרקות של תאי גזע כל זאת נקבע בהתאם לממצאים ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים