ברך רדומה וקצת כואבת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/02/2017 | 12:24 | מאת: יוסי

החל מלפני 4-5ימים בערך ברך ימין מרגישה רדומה, חלשה נורא וכבדה. אני מצליח לכופף וליישר את הרגל אבל מתקשה לעמוד לאורך זמן וללכת. אחרי זמן קצר אני מרגיש שאני לא מצליח לעמוד על הרגל ושהברך לא מצליחה להחזיק ולפעמים קצת כואבת. אציין שהמצב טוב בבוקר אחרי מנוחת הלילה ובעייתי יותר בערב. מים חמים משפרים את המצב לזמן קצר. כנראה שזה קשור לכך שמזה חצי שנה בערך אני מתאמן בחדר כושר בהליכה בקצב איטי יחסית בשיפוע 7.5 במכונה (עשיתי עליה הדרגתית לאורך זמן). מה עושים? קבעתי תור לאורתופד ליום שלישי הקרוב ותור לצילום ליום חמישי. מה מומלץ לעשות עד אז? שהברך תהיה במנוחה כמה שאפשר או שנהפוך הוא ומנוחת יתר לא טובה? להיכנס לבריכה?

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך באם אתה חושב שזה קשור לפעילות ספורטיבית אולי עדיף להימנע עד הבדקיה תרדמת ברגל וגם בברף יכולה לנבוע מכאב מוקרן מהגב, כאב בברך אף כול להיות מוקרן מהירך , או יכול להיות והסיבות הם בברך עצמן (תרדמת עקצוצים לרוב נובע מעצב ולא מהברך ) בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים