זריקת קורטיזון לירך עקב כאב בטרוכנטור הגדול

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/02/2017 | 19:34 | מאת: לילי

לפני שבוע בדיוק קבלתי זריקת קורטיזון תחת שיקוף לאזור הבורסה בטרוכנטור הגדול, עקב רגישות בבורסה וכאב בירך כנראה כתוצאה מקרע חלקי בגלוטאוס מינימוס (לפי mri). מאז הזריקה התגברו לי הכאבים מאד. אין חולשה נוירולוגית או נפיחות או חום. רק כאב חזק במקום ההזרקה וסביב לה. האם זה תקין?

שלום רב זריקה באופן כללי של קורטיזון יכולה לכאוב למשך מספר ימים , אך אם ישנם סימני אודם נפיחות וכאבים רבים מומלץ לפנות לעזרה רפואית בשאלה של זיהום מקומי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים