טרום סוכרת - האם ניתן למנוע סוכרת?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

14/05/2016 | 22:23 | מאת: שי

שלום אני בן 33 ובבדיקת סוכר בצום יש לי 119, בבדיקת סוכר המוגלובין1 יצא לי 6.1%. אמא שלי עם סוכרת (זריקות) משנות ה30 לחיה ואבא שלי בשנים האחרונות לוקח גלוקופאז. אני עם מעט משקל עודף (שוקל 83 וגובה 1.75). האם רפואה משלימה יכולה לעזור לנסות למנוע את הסוכרת? איזה סוג רפואה משלימה (דיקור/רפלקסולוגיה/ נטרופתיה/ הומופאתיה)?

שי שלום. לפי מדדים שלך יש לך כבר סוכר גבוה אך בהחלט ניתן "להחזיר את הגלגל לאחור", ולאזן את הסוכרת. לגוף האדם יש יכולת ריפוי מדהימה!!! אולם יש לאפשר לו את התנאים לכך. ברפואה סינית הצטבר ידע רב בטיפול בסוכרת ובסיבוכים הנלווים אליה. הטיפול לרוב כולל עיסוי טוינה, אקופנקטורה (דיקור), המלצות תזונה ועוד. לכל שאלה אני בטלפון 054-6545054 בברכת בריאות אורי

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת