כאבי אוזניים וגוש בגרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

16/07/2016 | 00:30 | מאת: בני

שלום ,אני סובל מי זה שלושה חודשים ממה שהתחיל כמין גוש תמידי בגרון מלווה בליחות(שמתגברות בפעילות מאומצת ),התחילו לי כאבים חוזרים בחזה ,כאבים ותחושה מימית באוזניים(עברתי שטיפה ללא הקלה),בעיות בבליעה,בלוטות לימפה מוגדלות וכואבות לפעמים,כאבים משתנים בראש בצואר ובלסת,עברתי צילום חזה ,משטח גרון,דם בלוטת התריס שלושתם יצאו תקינים.בספירת דם מצאו זיהום ויראלי, הרופאת משפחה אמרה לי שזה וירוס ושזה יעבור מה שלא נראה לי שיקרה כי זה אפילו לא משתפר ו כבר ממש פגע לי באיכות החיים, אשמח את עזרתך לפחות לכוון את הרופאה שלי,תודה מראש

21/07/2016 | 22:31 | מאת:

האם טרם ביקרת אצל רופא אא"ג? נדרשת בדיקת אא"ג מלאה כולל סיב אופטי מהאף ועד לגרון כדי לראות האם יש ממצא המסביר את התלונות.