ריור מוגבר ללא קושי מודע בבליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

15/07/2017 | 22:13 | מאת: רועי

שלום רב תודה רבה בכמה הימים האחרונים אני חש ריור מוגבר בפה מה שמצריך ממני לבלוע לעיתים קרובות. אני לא מרגיש בעיות בבליעה כאשר אני אוכל אבל ייתכן שהריור המוגבר נובע מקושי מבליעה שאני לא מודע אליה ?? אני לא יודע אם זה קשור אך בשבועות האחרונים חשתי תחושות יובש במקביל לדייאטה מיוחדת הכללה שתית מים רבים. האם עלי לדאוג מהתסמין ולאיזה רופא עלי לפנות ? בתודה רועי

25/07/2017 | 00:22 | מאת:

דיאטה מיוחדת (וקיצונית?) יכולה לגרום לתופעות שתוארו. דאגות וחרדה יכולות גם לגרום לשתי התופעות שתוארו - גם ריור וגם יובש. מציע להתחיל מבדיקה אצל רופא המשפחה ולדון בדיאטה - לוודא האם היא בטוחה או מסוכנת, וגם לברר את נושא המתח הנפשי. לפי שיקול דעת רופא המשפחה יוחלט האם להרחיב את הבירור